Elke maand extra geld op je rekening?

Ontdek hoe je artikelen schrijft die maand na maand geld blijven opleveren.
Zelfs jaren nadat je ze hebt geschreven.

– ook als je geen professioneel schrijver bent –

Deze inkomsten komen uit een serie artikelen die ik 4 jaar geleden schreef. Ik ontvang nog steeds elke dag inkomsten over deze artikelen. Ook als ik die dag niet achter de computer zit.

Hoe zou het zijn als jij …

✔ … elke maand extra geld op je rekening zou ontvangen?

✔ … kunt werken waar je zelf wilt en zelf je eigen tijd kunt indelen?

✔ … meer tijd zou hebben voor jezelf, je gezin, je hobby’s of andere bezigheden?

✔ … vaker op vakantie kunt (en doorbetaald krijgt, ook als je niet werkt)?

✔ … voor langere tijd op reis kunt gaan, terwijl je werkt vanaf leuke vakantieadressen?

Dit kan allemaal wanneer je online geld verdient met het schrijven van artikelen

Bouw stap voor stap aan een groeiend maandinkomen

Geen eenmalige inkomsten, maar elke maand weer extra geld op je rekening dankzij artikelen die je eerder hebt geschreven.
Met elk nieuw artikel breid je je maandinkomen verder uit.

Bekijk hieronder wat 1 artikel kan opleveren aan maandelijkse inkomsten:

Dit artikel heb ik enkele jaren geleden geschreven. Het heeft in totaal al meer dan €1000,- opgeleverd en ik verdien er nog steeds elke maand geld mee.

Wil jij dit ook kunnen?

Geen eenmalige inkomsten, maar elke maand weer extra geld op je rekening dankzij artikelen die je eerder hebt geschreven. Met elk nieuw artikel breid je je maandinkomen verder uit.

Voor dit relatief nieuwe verdienmodel heb je geen bijzondere schrijfvaardigheden nodig. Wat je wel nodig hebt zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen. En een stappenplan. En dat stappenplan vind je in deze cursus.

Wat je gaat ontdekken

✔ Hoe je voor een continue stroom aan inkomsten zorgt, lekker vanuit huis of waar dan ook
✔ De 3 soorten artikelen die het meeste geld opleveren – en wanneer je voor welke soort kiest
✔ Laat je inspireren door voorbeelden van goede artikelen (en hergebruik deze)
❌ De grootste fouten die ik heb gemaakt waardoor ik veel geld ben misgelopen
✔ Mijn beste geheimen en praktische technieken om meer te verdienen met je artikelen
✔ Belangrijke verschillen tussen een artikel dat € 1 per maand oplevert en een artikel dat € 10 (of meer) per maand oplevert
✔ Een slimme manier om je artikelen snel en gratis te laten corrigeren op spel- en grammaticafouten
✔ Hoe je met een paar klikken meer verdient met je bestaande artikelen (dit doet bijna niemand)
✔ Automatisch je inkomsten regelen zodat je er geen omkijken naar hebt
✔ Geniale hack waarmee je elk verloren minuutje kunt gebruiken om te schrijven, zonder de draad kwijt te raken
✔ Een slimme manier om dit alles te doen zonder zelf te hoeven schrijven

Jouw docent

Karin verdient 100% van haar inkomen online. Zij leert jou niet alleen hoe je succesvolle artikelen schrijft, maar ook hoe je met eenmaal geschreven artikelen een terugkerend inkomen kunt verdienen, maand na maand. Ook als je geen professioneel schrijver bent.

Karin: “Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de mogelijkheid heeft om geld te verdienen met online schrijven. Met hulp van de juiste tools en een plan. Online schrijven is mijn passie en een hele fijne manier en laagdrempelige manier om vanuit huis te verdienen. Dit is de cursus die ik zelf had willen volgen toen ik begon. Ik wil jou graag op weg helpen. Laten we samen aan de slag gaan!”

In de cursus leer je alles wat je nodig hebt om succesvol geld te kunnen verdienen met het schrijven van teksten.

Gewoon vanuit je eigen huis.

Nog vragen?

De cursus zelf duurt 30 dagen. Je krijgt elke dag toegang tot 1-2 nieuwe lessen. Even geen tijd? Geen probleem! Je kunt de lessen gewoon terugkijken op een tijdstip dat jou uitkomt.

Je houdt een jaar toegang tot de lessen plus eventuele updates, dus je kunt in die tijd zo vaak als je wilt de lessen terugkijken.

Met een goed stappenplan kan vrijwel iedereen een artikel schrijven. Je krijgt handige sheets met stappenplannen waarmee je snel een artikel in elkaar zet. Spelfoutjes kun je gratis laten verbeteren. En daarnaast leer je in de cursus ook hoe je geld kunt verdienen met artikelen zonder zelf te hoeven schrijven.

Je hoeft niet technisch te zijn. Er zit weinig techniek in deze cursus. Alles wordt stap voor stap in een rustig tempo uitgelegd. Je kunt de lessen pauzeren en terugspoelen, zo vaak als je wilt. En mocht er iets onduidelijk zijn, dan kun je natuurlijk om hulp vragen. Met jouw vragen kan ik de cursus juist verbeteren voor jou en alle andere cursisten!

Wil je graag bakken met geld verdienen zonder moeite te hoeven doen? Dan is dit niets voor jou. Als je graag extra geld wilt verdienen en daarvoor serieus aan de slag wilt gaan: ja!  In de lessen heb ik de route voor jou uitgestippeld. Hierdoor hoef jij alleen nog maar de stappen te volgen. Zet elke dag een klein stapje en het is onmogelijk om geen succes te behalen.

Deze cursus heb ik opgezet als zelfstudie-cursus. Je volgt de cursus in je eigen tempo. Ik bied op dit moment geen persoonlijke coaching aan. Daardoor kan ik een veel lagere prijs vragen zodat de cursus voor meer mensen toegankelijk is.

Wil jij thuis geld verdienen met schrijven? Dan is dit jouw kans!

Thuiswerk.com – KvK 02091662 – BTW NL001447056B80