Beermoney – online geld verdien methode

Beermoney is een Engelse term die staat voor online kleingeld verdienen. Het gaat hier om korte taakjes die weinig tijd kosten en een leuk zakcentje opleveren. Genoeg om (bij wijze van spreken) bier van te kopen. Of thee natuurlijk, als je dat liever drinkt. Hieronder lees je alles over online Beermoney verdienen in Nederland.

Beermoney thuiswerk

Zo werkt Beermoney

Om te kunnen starten met beermoney heb je geen speciale vaardigheden of kennis nodig. Het enige wat je nodig hebt is een beetje tijd om eenvoudige taken uit te voeren.

De beloning die je daarvoor krijgt is niet bijzonder hoog. Daar staat tegenover dat het je slechts een klein beetje tijd kost.

En vele kleintjes maken 1 grote. Dus als je veel kleine taakjes tussendoor doet, dan kun je uiteindelijk toch een leuk bedrag bij elkaar verdienen. En dat zonder verplichtingen 😊

Typische beermoney taken

Wat voor taken kun je uitvoeren in ruil voor een online zakcentje? Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld:

Incasseren van aanmeldbonussen
Om je te motiveren krijg je bij de meeste beermoney apps direct een (klein) bedrag als aanmeldbonus. Vaak gaat het om enkele euro’s. Dit geld kun je nog niet direct laten uitbetalen, omdat je eerst een minimumbedrag verdiend moet hebben.

Vragenlijstjes invullen
Eenvoudige vragenlijstjes met multiple-choice antwoorden. Je hoeft dus niet veel te typen, maar alleen het juiste hokje aan te kruisen.

Foto’s maken voor een app
Dit soort taken worden vaak gebruikt voor het trainen van AI. Je moet dan bijvoorbeeld foto’s maken van je ontbijt of van een klein stukje handgeschreven tekst.

Video’s kijken
Ook leuk: korte video’s kijken en daar enkele vragen over beantwoorden.

Cashback shoppen
Bij deze manier van geld verdienen hoef je geen extra aankopen te doen. Je krijgt een extra korting op de online aankopen die je normaal toch al zou doen.

Bekijken van advertenties
Makkelijk geld verdienen tussen de bedrijven door: even een paar advertenties kijken en cashen maar.

Soorten beermoney beloningen

Je kunt op verschillende manieren beloond worden voor de taakjes die je hebt gedaan. De meest voorkomende beloningen zijn:

  • waardebonnen
  • geld op je bankrekening
  • gratis producten

Beermoney mogelijkheden in Nederland

Als je online zoekt op beermoney dan kom je vooral sites en apps tegen die alleen leden uit Amerika accepteren, balen!

Toch zijn er met wat speurwerk ook voor Nederlanders en Belgen ook echt wel leuke mogelijkheden om wat extra beermoney te verdienen. Ik heb ze voor je uitgezocht en getest.

Hieronder vind je een handige lijst. Probeer er eens een paar uit en kijk wat jij leuk vindt om regelmatig even tussendoor te doen.

Euroclix

Euroclix bestaat al ruim 20 jaar en is één van de bekendste beermoney sites in Nederland. Bij Euroclix kun je o.a. geld verdienen met:

  • het lezen van e-mails
  • deelnemen aan online onderzoeken
  • het gebruik van hun gratis creditcard
  • korting bij webwinkels zoals Bol.com, MediaMarkt en HEMA

Euroclix betaalt binnen 4 werkdagen uit op je bankrekening.

Tip: bevestig na aanmelding direct je e-mailadres en vul de profielvragenlijst in.

GFK Panel

GFK is een groot internationaal marktonderzoeksbureau. Zij voeren regelmatig onderzoek uit onder inwoners van Nederland en België. Per onderzoek bepaal je zelf of je mee wilt doen.

Je wordt uitbetaald in cadeaubonnen van o.a. Bol, Wehkamp en Zalando. Op dit moment accepteren zij weer nieuwe inschrijvingen.

EnquêteClub

Bij EnquêteClub kun je geld verdienen met o.a. het spelen van spelletjes en het klikken op advertenties. Het verdiende geld kun je rechtstreeks naar je bankrekening over laten maken. Het minimumbedrag is € 25,-

Clickworker (Engelstalig)

Clickworker is een Engelstalige website waarbij je geld kunt verdienen met het uitvoeren van kleine taakjes, variërend van het maken van foto’s tot het inspreken van korte zinnen.

De website is in het Engels, de opdrachten zelf zijn in het Nederlands.

Hoeveel geld kun je verdienen met beermoney?

De kans is klein dat je een volledig inkomen kunt verdienen met beermoney. Hoeveel geld je verdient hangt af van de sites die je gebruikt en hoeveel tijd je erin stopt. Gemiddeld kun je zo’n € 25,- tot € 400,- per maand verdienen met Nederlandstalige beermoney sites.

Tips om meer geld te verdienen

Met onderstaande tips kun je meer geld verdienen.

Meld je aan bij meerdere sites

Als je je bij één site aannmeldt zul je merken dat je al snel door alle taakjes heen bent. Door je bij meer beermoney sites aan te melden heb je altijd iets te doen én kun je de leukste klusjes eruit pikken 😉

Vul je profielvragenlijst in

Bij veel beermoney sites kun je direct na aanmelding een profielvragenlijst invullen. Door deze in te vullen krijg je meer taakjes die bij jouw interesses passen. Vul deze dan ook zo snel mogelijk na aanmelding in.

Wees er snel bij

Log regelmatig in om de openstaande taken te checken. Sommige taken zijn slechts enkele uren beschikbaar. Zodra het maximum aantal deelnemers bereikt is verdwijnt de taak weer.

Heel veel succes!

Vergelijkbare berichten