Thuiswerk

Geld verdienen vanuit huis
Level Up Club

Level Up Club – kopen of niet? [review]

Wat is de Level Up Club?

De Level Up Club is het allernieuwste product van internetondernemer Jacko Meijaard. Hierin krijg je alle kennis en tools aangereikt om 10.000 euro per maand te gaan verdienen vanuit huis.

Ontsnap uit de ratrace en bepaal zelf hoe jouw dag eruit ziet.

Daarnaast krijg je ook handvatten aangereikt om gelukkig en gezonder te worden. Kortom: om je hele leven naar een volgend niveau te tillen.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko is vooral bekend geworden met zijn online training De Affiliate Marketing Revolutie. In deze doe-het-zelf training leer je hoe je zelf online geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Daarnaast bood hij jarenlang coaching aan voor mensen die 10.000 per maand of meer wilden gaan verdienen. Deze persoonlijke 1-op-1 coaching was nogal prijzig. Hiervoor betaalde je ruim 2000 euro.

In de Level Up Club zijn de lessen vooraf opgenomen zodat je ze in je eigen tijd kunt kijken. Hierdoor kan Jacko het goedkoper aanbieden en kan hij tegelijkertijd meer mensen helpen.

Maak gebruik van het speciale kennismakingsaanbod en krijg toegang tot deze lessen voor slechts 4 euro!

Wat is de Level Up Club?

In zijn Level Up Club neemt Jacko je mee naar ‘het volgende level’. Vandaar de naam Level Up. Het doel is om 10.000 euro per maand te gaan. Maar in de cursus draait het niet alleen om geld.

Als je financieel wilt groeien moet je eerst persoonlijk groeien, aldus Jacko.

Daarom ga je ook je dagelijkse gedachten en gewoontes onder de loep nemen en deze verbeteren. Het uiteindelijke doel is om jou 10.000 per maand te laten verdienen en tegelijkertijd een gelukkiger en gezonder mens te worden.

Wat krijg je bij de Level Up Club?

Direct na aanmelding kun je beginnen met het bekijken en beluisteren van de trainingen. Het gaat om in totaal meer dan 10 uur aan video en audio. Dus hiermee ben je wel even zoet!

Module 1 – Welkomstvideo

In deze video legt Jacko uit hoe je het meeste uit de Level Up Club kunt halen.

Module 2 – Uitnodiging voor het Discord Level Up Club kanaal

Als je graag met andere leden wilt chatten dan kun je je aanmelden voor het bijbehorende Discord kanaal. Een Discord kanaal is een soort forum/WhatsApp. In dit onderdeel vind je de instructies om je aan te melden.

Module 3 – Evenementenkalender

Dit is waar de Level Up Club het meeste om zal draaien. Hier kun je zien welke evenementen er binnenkort gehouden zullen worden.

Het gaat hier niet alleen om live evenementen, maar ook om online bijeenkomsten. Vaak zullen hier experts voor worden uitgenodigd waarvan je kunt leren hoe je een aspect van je leven of je inkomen omhoog kunt tillen.

Het doel van deze bijeenkomsten is het delen van kennis en het opbouwen van een netwerk.

Ook zullen er opnames worden gemaakt. Dus mocht je er een keer niet bij kunnen zijn, dan kun je altijd achteraf de opname bekijken.

Module 4 – Laptop Lifestyle e-book

De eerste druk van het Jacko’s boek “De Laptop Lifestyle” is inmiddels uitverkocht. Hier kun je het e-book downloaden en direct beginnen met lezen.

Module 5 – Het 10K mindset audioprogramma

In deze module staan alle audiolessen van het 10K mindsetprogramma. Dit zijn in totaal meer dan 70 lessen die ervoor gaan zorgen dat jij gaat groeien op de volgende gebieden:

  • Persoonlijk
  • Sport & Gezondheid
  • Business

Daarnaast krijg je nog een verzameling business ideeën die jou € 10.000,- of meer per maand op kunnen gaan leveren.

Module 6 – 100K Mindset

Om door te groeien van 10K naar 100K is een andere mindset nodig. Deze module bevat een video waarin Jacko stap voor stap zijn geheimen en bevindingen deelt hoe hij doorgegroeid is naar 100K.

Module 7 – Expert webinars

Elke maand zal er een expertwebinar worden gehouden. Hierin ga je leren van de allerbesten. Er zullen verschillende onderwerpen aan bod komen die jou op allerlei facetten van het leven naar een hoger niveau tillen.

Module 8 – Masterclass

Hier kun je de opnames van masterclasses terugvinden van Jacko en van andere experts.

Module 9 – Event opnames

Hier vind je de opnames van fysieke evenementen. Dit kan gaan om opnames van presentaties, maar ook complete aftermovies.

Module 10 – Affiliate marketing voorbeelden

Hierin vind je voorbeelden van websites om makkelijk te starten met affiliate marketing.

Belangrijk om te weten

Belangrijk is dat je gaat werken aan je kennis, mindset en netwerk. Maak je de 10K en 100K mindset eigen. Onderschat niet hoe waardevol dit is.

Jacko wil jou leren financieel vrij te worden. Niet door hard werken, maar door slim te werken. Zodat je zo vrij wordt dat je enkel en alleen met je laptop en internetverbinding geld kunt verdienen. Dit is wat je gaat leren.

Ervaringen van klanten

De Level Up Club is nog zo nieuw dat er op het moment van het schrijven van deze review nog geen ervaringen te vinden zijn. het programma is gelanceerd op 14-2-2023

Over de kwaliteit van de inhoud

De kwaliteit van de inhoud is goed. Er is zowel voor beginners als voor gevorderden veel informatie uit te halen. De lessen worden gegeven door ervaringsdeskundigen en zijn direct toepasbaar Je kunt dus meteen aan de slag!

Voordelen en nadelen van de Level Up Club

Voordelen

Jacko spreekt uit eigen ervaring. Hierdoor krijg je uit de eerste hand te horen wat wel en niet werkt. Naast zijn eigen ontwikkelingsproces kan hij ook putten uit de ervaringen van de mensen die hij de afgelopen jaren gecoacht heeft.

Ze zeggen wel eens: je bent het gemiddelde van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat. Door je aan te sluiten bij de Level Up Club omring je jezelf met gelijkgestemde mensen die, net als jij, willen groeien en zichzelf willen ontwikkelen.

Het programma bevat veel audiobestanden. Deze kun je luisteren terwijl je onderweg bent of tijdens het huishouden. Je hoeft niet constant aan een scherm vastgeplakt te zitten en het beluisteren ervan kost je weinig dataverkeer.

Er worden meerdere verdienmodellen behandeld. Je zit dus niet aan één methode vast, maar kunt zelf kiezen welke methode het beste bij jou en jouw leefsituatie past.

Je kunt goedkoop instappen. Voor de eerste maand betaal je slechts 4 euro. Dit betekent dat je voor minder dan de prijs van een Big Mac toegang hebt tot een schat van informatie en kunt toepassen wat je geleerd hebt.

De Level Up Club is maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.

Nadelen van de Level Up Club

Veranderen gaat niet vanzelf, je moet dus wel echt zelf stappen gaan zetten.

Het is een lidmaatschap. Dit betekent dat je maandelijks kosten betaalt. De bedoeling hiervan is natuurlijk dat je dat geld ook daadwerkelijk terugverdient. Bepaal voor jezelf of dat ook echt zo is.

Aanmelden voor de Level Up Club

Je kunt je aanmelden via deze link. Let op: de Level Up Club kost de eerste maand slechts 4 euro. Daarna kost het 27 euro per maand.

Gebruik de eerste maand goed om rond te kijken of het iets voor je is. En vergeet niet om je op tijd weer af te melden. Dit kan overigens elke maand.

Na aanmelding kun je direct beginnen met het bekijken en beluisteren van de video’s en geluidsbestanden!

Maak gebruik van het speciale kennismakingsaanbod en krijg toegang tot deze lessen voor slechts 4 euro!