Level Up Club – kopen of niet? [review]

Wat is de Level Up Club?

In de meeste reviews worden alleen maar voordelen van de Level Up Club genoemd. Dit komt natuurlijk omdat de schrijver van de review geld verdient met het doorsturen van mensen. Dit heet affiliate marketing.

Deze review samengevat

Raad ik de Level Up Club aan? Ja, maar alleen de eerste termijn van € 4,-. Het heeft geen zin om te blijven hangen voor € 27,- per maand. Er wordt verder vrijwel niks extra’s meer toegevoegd. Dus: consumeer de kennis, maak aantekeningen en begin met het toepassen ervan.


Maak gebruik van het speciale kennismakingsaanbod en krijg toegang tot deze lessen voor slechts 4 euro!


O en vergeet niet om de Level Up Club tijdig op te zeggen, anders kost het je € 27,- per maand. Hoe je de Level Up Club opzegt lees je verderop.

Wie is Jacko Meijaard?

De training in de Level Up Club wordt gegeven door Jacko Meijaard. Jacko is vooral bekend geworden met zijn online training De Affiliate Marketing Revolutie. In deze doe-het-zelf training leer je hoe je zelf online geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Daarnaast bood hij jarenlang coaching aan voor mensen die 10.000 per maand of meer wilden gaan verdienen. Deze persoonlijke 1-op-1 coaching was nogal prijzig. Hiervoor betaalde je ruim 2000 euro.

De Level Up Club is, net als de Affiliate Marketing Revolutie, een zelfstudiecursus. De lessen zijn vooraf opgenomen zodat je ze in je eigen tijd kunt kijken.

Wat is de Level Up Club?

In zijn Level Up Club neemt Jacko je mee naar ‘het volgende level’. Vandaar de naam Level Up. Het doel van dit level is om naar de 10.000 euro per maand aan inkomsten te gaan. Maar in de cursus draait het niet alleen om geld.

Als je financieel wilt groeien moet je eerst persoonlijk groeien, aldus Jacko.

Daarom ga je ook je dagelijkse gedachten en gewoontes onder de loep nemen en deze verbeteren. Het uiteindelijke doel is om jou 10.000 per maand te laten verdienen en tegelijkertijd een gelukkiger en gezonder mens te worden.

Wat krijg je bij de Level Up Club?

Direct na aanmelding kun je beginnen met het bekijken en beluisteren van de trainingen. Het gaat om in totaal meer dan 10 uur aan video en audio. Dus hiermee kun je wel even vooruit!

Module 1 – Welkomstvideo

In deze video legt Jacko uit hoe je het meeste uit de Level Up Club kunt halen.

Module 2 – Uitnodiging voor het Discord Level Up Club kanaal

Als je graag met andere leden wilt chatten dan kun je je aanmelden voor het bijbehorende Discord kanaal. Een Discord kanaal is een soort forum/WhatsApp. In dit onderdeel vind je de instructies om je aan te melden.

De goedkeuring voor het Discord kanaal gebeurt handmatig. Hierdoor kan het even duren voordat je erbij bent. Dit kan enkele dagen in beslag nemen.

Module 3 – Evenementenkalender

Hier kun je zien welke evenementen er binnenkort gehouden zullen worden.

Het gaat hier niet alleen om live evenementen, maar ook om online bijeenkomsten. Vaak zullen hier experts voor worden uitgenodigd waarvan je kunt leren hoe je een aspect van je leven of je inkomen omhoog kunt tillen.

Het doel van deze bijeenkomsten is het delen van kennis en het opbouwen van een netwerk.

Ook zullen er opnames worden gemaakt. Dus mocht je er een keer niet bij kunnen zijn, dan kun je altijd achteraf de opname bekijken.

Module 4 – Laptop Lifestyle e-book

De eerste druk van het Jacko’s boek “De Laptop Lifestyle” is inmiddels uitverkocht. Hier kun je het e-book downloaden en direct beginnen met lezen.

Module 5 – Het 10K mindset audioprogramma

In deze module staan alle audiolessen van het 10K mindsetprogramma. Dit zijn in totaal meer dan 70 lessen die ervoor gaan zorgen dat jij gaat groeien op de volgende gebieden:

  • Persoonlijk
  • Sport & Gezondheid
  • Business

Daarnaast krijg je nog een verzameling business ideeën die jou € 10.000,- of meer per maand op kunnen gaan leveren.

Module 6 – 100K Mindset

Om door te groeien van 10K naar 100K is een andere mindset nodig. Deze module bevat een video waarin Jacko stap voor stap zijn geheimen en bevindingen deelt hoe hij doorgegroeid is naar 100K.

Module 7 – Expert webinars

Op de verkooppagina staat dat er elke maand een expertwebinar zal worden gehouden. In deze webinars zou je gaan leren van de allerbesten. En er zouden verschillende onderwerpen aan bod komen die jou op allerlei facetten van het leven naar een hoger niveau tillen.

Toen ik mij aanmeldde stonden er twee expertwebinars klaar, over crypto en vastgoed. Ik ben 3 maanden lid geweest van de Level Up Club, maar tijdens mijn lidmaatschap zijn er geen nieuwe expertwebinars bij gekomen.

Module 8 – Masterclass

Hier kun je de opnames van masterclasses terugvinden van Jacko en van andere experts. Ook hier hetzelfde verhaal als bij de expertwebinars: toen ik mij aanmeldde stond er 1 masterclass klaar met als onderwerp “180K aan GRATIS crypto”. Maar in de tijd dat ik lid was zijn er geen nieuwe masterclasses bij gekomen.

Module 9 – Event opnames

Hier zouden de opnames van fysieke evenementen moeten staan. Dit zouden opnames van presentaties worden, maar ook van complete aftermovies.

Helaas is hier in de periode dat ik lid was ook niks bij geplaatst.

Module 10 – Affiliate marketing voorbeelden

Hierin vind je enkele voorbeelden van websites die affiliate marketing toepassen.

Belangrijk om te weten

De informatie uit de Level Up Club is niet voldoende om te leren hoe je online geld kunt gaan verdienen. Gebruik de informatie vooral om te werken aan je mindset.

Jacko wil jou leren financieel vrij te worden. Niet door hard werken, maar door slim te werken. Zodat je zo vrij wordt dat je enkel en alleen met je laptop en internetverbinding geld kunt verdienen. Hóe je dat precies doet wordt niet in de cursus verteld.

Ervaringen van klanten

Er zijn vrijwel geen serieuze ervaringen van klanten van de Level Up Club te vinden. Wel verschillende (enorm positieve) reviews op websites, maar dat zijn allemaal mensen die geld verdienen met het doorsturen van klanten. Deze reviews zijn in mijn ogen nogal bevooroordeeld, omdat ze vrijwel alleen maar positieve punten noemen.

Over de kwaliteit van de inhoud

De kwaliteit van de inhoud van het mindset-deel is goed. Er zijn zowel voor beginners als voor gevorderden goede tips uit te halen.

Voordelen en nadelen van de Level Up Club

Voordelen

Jacko spreekt uit eigen ervaring. Hierdoor krijg je uit de eerste hand te horen wat wel en niet werkt. Naast zijn eigen ontwikkelingsproces kan hij ook putten uit de ervaringen van de mensen die hij de afgelopen jaren gecoacht heeft.

Ze zeggen wel eens: je bent het gemiddelde van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat. Door je aan te sluiten bij de Level Up Club omring je jezelf met gelijkgestemde mensen die, net als jij, willen groeien en zichzelf willen ontwikkelen.

De lessen zijn van tevoren opgenomen. Je kunt het materiaal in je eigen tempo doornemen.

Het programma bevat veel audiobestanden. Deze kun je luisteren terwijl je onderweg bent of tijdens het huishouden. Je hoeft niet constant aan een scherm vastgeplakt te zitten en het beluisteren ervan kost je weinig dataverkeer.

Er worden meerdere verdienmodellen behandeld. Je zit dus niet aan één methode vast, maar kunt zelf kiezen welke methode het beste bij jou en jouw leefsituatie past.

Je kunt goedkoop instappen. Voor de eerste maand betaal je slechts 4 euro. Dit betekent dat je voor minder dan de prijs van een Big Mac toegang hebt tot een schat van informatie en kunt toepassen wat je geleerd hebt.

De Level Up Club is maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.

Nadelen van de Level Up Club

Veranderen gaat niet vanzelf, je moet dus wel echt zelf stappen gaan zetten.

Het is een lidmaatschap. Dit betekent dat je maandelijks kosten betaalt. Zodra je stopt met betalen heb je geen toegang meer tot het materiaal. De bedoeling is natuurlijk dat je je geld ook daadwerkelijk terugverdient. Bepaal voor jezelf of dat ook echt zo is.

Er wordt vrijwel geen nieuw materiaal toegevoegd.

Wil je leren hoe je online geld kunt verdienen? Daarvoor is deze cursus niet voldoende.

Aanmelden voor de Level Up Club

Je kunt je aanmelden via deze link. Let op: de Level Up Club kost de eerste maand slechts 4 euro. Daarna kost het € 27,- per maand.

Gebruik de eerste maand goed om rond te kijken of het iets voor je is. En vergeet niet om je op tijd weer af te melden. Dit kan overigens elke maand.

Na aanmelding kun je direct beginnen met het bekijken en beluisteren van de video’s en geluidsbestanden!


Maak gebruik van het speciale kennismakingsaanbod en krijg toegang tot deze lessen voor slechts 4 euro!


Level Up Club opzeggen

Zodra je het materiaal hebt doorgenomen raad ik je aan om je z.s.m. weer af te melden. Anders kost het je €27,- per maand – maand na maand. Als je er niet op let dan kan dit al snel oplopen.

Na 4 maanden heeft dit je dan al meer dan € 100,- gekost. En in mijn ogen kun je dat geld beter besteden. Aan een eigen website bijvoorbeeld, die levert je ook nog eens geld op 😉

Vergelijkbare berichten