Geld verdienen met AliExpress

Wil je weten hoe je geld kunt verdienen met AliExpress ZONDER zelf producten te hoeven verkopen? Lees dan gauw verder.

Producten op AliExpress zijn veel goedkoper dan in de Nederlandse webwinkels. Ook hoef je vaak geen verzendkosten te betalen. Dit biedt dus kansen om geld te verdienen.

De meest bekende manier van geld verdienen met AliExpress is dan ook door producten goedkoop in te kopen op AliExpress en voor een hoger bedrag weer via een Nederlandse webwinkel te verkopen, bijvoorbeeld via Bol.com

Dit werkt op zich prima. Maar als je op deze manier vanuit huis geld wilt verdienen, dan brengt dat wel een hoop werk en bijbehorende verantwoordelijkheden met zich mee.

Want…

  • …je moet zelf zorgen voor de inkoop en verkoop
  • …je moet de voorraad bijhouden en tijdig aanvullen (en rekening houden met lange verzendtijden)
  • …je moet klantenservice verrichten voor mensen die vragen hebben of ontevreden zijn
  • …je moet in de gaten houden dat je nog steeds winst maakt

Gelukkig is er ook een veel makkelijkere manier om geld te verdienen met Ali Express en dat is via affiliate marketing, ofwel: het doorsturen van mensen naar leuke producten van AliExpress.

Geld verdienen met tips geven over AliExpress

Geld verdienen met affiliate marketing bij AliExpress is heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is andere mensen te tippen over leuke producten bij AliExpress. Dit kan bijvoorbeeld via social media zoals TikTok of YouTube. Of beter nog: via een eigen website.

Elke keer dat mensen via jouw tip een aankoop doen bij AliExpress ontvang jij een vergoeding over alle producten die zij in die aankoop afrekenen.

Dit wordt allemaal automatisch bijgehouden, ook op momenten dat jij niet online bent. Zo kun je dus ook geld verdienen terwijl je voor een baas werkt, of op vakantie bent.

Je hoeft geen bestellingen op te nemen, geen klantenservice te verlenen, niks van dat alles. Je hoeft alleen maar mensen door te sturen.

Wist je dat?

Er zijn nog veel meer webwinkels zoals AliExpress waarbij je geld kunt verdienen door andere mensen tips te geven. Wil jij meer weten over deze leuke manier van online geld verdienen?

Lees dan meer over Geld verdienen met affiliate marketing

Vergelijkbare berichten