17 High ticket affiliate programma’s in 2023 (€500+ per sale)

High ticket affiliate programma’s kúnnen een geweldige manier zijn om je online inkomsten snel te laten groeien. De commissies van zulke programma’s kunnen namelijk oplopen tot wel €500 of meer per verkoop 🤑

Maar waar vind je deze goed betaalde affiliate programma’s? Het doorspitten van alle affiliate netwerken, programma’s en commissies kost een hoop tijd.

Goed nieuws: op deze pagina vind je namelijk een handige lijst met high ticket affiliate programma’s.

Of je nu geïnteresseerd bent in het promoten van financiële producten, verschillende soorten cursussen, SaaS of exclusieve coachingsprogramma’s: er zit vast iets bij wat aansluit op jouw niche.

Ben je er klaar voor om je affiliate inkomsten naar een hoger niveau te tillen? Lees dan gauw verder en ontdek welke high ticket affiliate programma’s je niet mag missen.

High ticket affiliate marketing

Wat zijn high ticket affiliate programma’s?

High ticket affiliate programma’s zijn programma’s met een hoge affiliate vergoeding. Dit betekent dat je met één enkele verkoop enkele honderden euro’s kunt verdienen. Dit klinkt erg aantrekkelijk, maar er zitten wel wat kanttekeningen bij. Die behandelen we verderop.

Eerst de lijst:

High ticket affiliate programma’s in Nederland

Onderstaande high ticket affiliate programma’s bieden jou een éénmalige hoge vergoeding of wederkerende (maandelijkse/jaarlijkse) inkomsten. Of zelfs allebei.

Naam affiliate productCategorieVergoedingAanmelden
Activity InternationalReizen€100 max.Tradetracker
American ExpressCreditcard€110Daisycon
BirdboxPapegaaien/parkieten trainen€100PayPro
Cash Cow AcademyVerdienen met YouTube€239,40/€359,10Plug&Pay
Cursus VerhuurmakelaarMakelaardij€100Plug&Pay
FX MindsForex trading€100/jaar wederkerendPayPro
GeldmachineAandelen / vastgoed€300Plug&Pay
IkRijPrivate Lease€100Daisycon
MinderEnergie voor MKB/ZZP€105Daisycon
Money MasteryCursus crypto€154,80 max.Plug&Pay
PreconceptieVruchtbaarheid€125/€175PayPro
Slim BeleggenBeleggen€100PayPro
Spreken Met ImpactCursus spreken voor coaches€375PayPro
Succesvol BeleggenBeleggen€100PayPro
Trading NavigatorBeleggen / Software€100/€500PayPro
VA How To LibraryOnline ondernemen€139,40Plug&Pay
Viral AcademyVerdienen met TikTok€359,10/€598,50Plug&Pay
Virtuele MaagbandAfslankprogramma€120Plug&Pay
x10 Met CryptoCrypto€500PayPro
Laatst gecheckt op 14-4-2023. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

PayPro

Zoals je ziet zijn veel high ticket affiliate programma’s aangesloten bij het PayPro netwerk. In deze tabel zijn alleen programma’s opgenomen met een commissie van meer dan 100 euro. Maar bij PayPro vind je daarnaast ook een groot aantal goed betaalde campagnes met vergoedingen tussen de 25 en 100 euro. Dat zijn ook leuke bedragen 🙂

Wil je meer weten over PayPro? Bekijk de PayPro uitleg met (korte) instructie over de inschrijfprocedure. Of meld je direct aan via deze link.

Nadelen van high ticket affiliate marketing

Als je deze lijst van hoge commissies ziet dan zul je misschien denken: waarom promoot niet iedereen deze goed betaalde programma’s? Dit komt omdat het nog niet zo makkelijk is om geld te verdienen met high ticket affiliate marketing.

Hieronder bespreken we enkele nadelen.

Niet voor beginners

High ticket affiliate marketing is over het algemeen niet geschikt voor beginners. Het kan erg lang duren voordat je je eerste commissie te pakken hebt.

Daarnaast moet je ook goed weten hoe je de doelgroep aanspreekt. Het is daarom handig als je al wat ervaring hebt in affiliate marketing. Als jij content kunt creëren die perfect aansluit bij een doelgroep die op zoek is naar een duurder product dan maak je een veel grotere kans op hogere commissies.

Slechts af en toe een commissie

High ticket affiliate marketing wordt vaak gepresenteerd als “Het grote geheim van geld verdienen met affiliate marketing”. In screenshots zie je vaak leuke bedragen die in een week of zelfs in één dag verdiend zijn. (Deze screenshots worden vaak ingezet om jou over te halen om een cursus te kopen 😉)

De realiteit is dat deze commissies heel onregelmatig binnenkomen. Zo heb je de ene maand misschien wel 14 sales en de maand erna slechts eentje.

Vaak heeft dit te maken met een tijdelijke promotie-actie van de verkoper waardoor je zomaar een paar sales achter elkaar kunt krijgen. Dat wil niet zeggen dat elke dag of week er zo uitziet.

Tijdelijk beschikbaar

Een ander groot nadeel is dat een aantal high ticket affiliate programma’s slechts voor korte tijd beschikbaar is. Bouw je strategie dan ook niet teveel om dit soort programma’s heen maar zorg voor een stabiele basis met meerdere inkomstenstromen.

Wil je graag een meer stabiele en constante stroom van inkomsten toevoegen aan jouw website? Zonder dat mensen iets hoeven te kopen? Lees dan het artikel over Display Ads.

Tips

Om succes te kunnen hebben met high ticket affiliate marketing zijn er enkele belangrijke tips en strategieën die je kunt volgen.

1. Kies een niche waar je affiniteit mee hebt

Als je veel van het onderwerp weet en er gepassioneerd over bent dan straalt je website dat ook uit. Bovendien snap je veel beter waar je lezers tegenaan lopen en kun je ze sneller helpen.

2. Ken het product dat je promoot

Zorg ervoor dat je zeker weet dat het product van goede kwaliteit is en bij jouw publiek past. Wees eerlijk en vertel ook over de nadelen. Hiermee bouw je vertrouwen op bij je bezoekers.

3. Bouw een relatie op met de verkoper

Door een relatie op te bouwen met de verkoper kun je betere deals regelen of zelfs exclusieve promoties. Ook weet de verkoper welke manieren van promotie het beste werken. Geef elkaar feedback en werk samen.

4. Test verschillende strategieën

Meten is weten. Dus ga verschillende manieren van promotie testen! Bijvoorbeeld social media, e-mail marketing en betaalde advertenties. Hiermee ontdek je wat het beste werkt voor je lezers en voor jou.

5. Geduld hebben

High ticket affiliate marketing is een kwestie van volhouden. Het kan langer duren voordat je commissies verdient. Dit komt omdat het vaak meer tijd kost om deze producten te verkopen. Ook zal een kleiner percentage van je bezoekers iets kopen dan wanneer je goedkopere producten promoot. Wees geduldig en blijf consistent doorpubliceren.

6. Focus op waarde

Zorg ervoor dat jouw website waardevolle informatie biedt en ook interessant is zonder het product dat je promoot. Met een waardevolle website bouw je vertrouwen en autoriteit op en dat kan weer leiden tot meer verkoop en commissies op de lange termijn.

Veel gestelde vragen

Is high ticket affiliate marketing moeilijk?

High ticket affiliate marketing is moeilijk, zeker voor beginners. Het is wel de meest lucratieve vorm van affiliate marketing. Het nadeel is dat het lange tijd kan duren voordat je je eerste commissie ontvangt. Dit kan heel demotiverend werken als je nog niet gelooft dat affiliate marketing echt werkt.

Hoe word je een high ticket affiliate marketeer?

Op dezelfde manier als een gewone affiliate marketeer. Je meldt je aan voor het betreffende affiliate programma. Zodra je goedgekeurd bent kun je beginnen met promoten.

Hoe promoot je high ticket affiliate programma’s?

High ticket affiliate marketing werkt in principe hetzelfde als gewone affiliate marketing. Je richt je op de doelgroep die geïnteresseerd is in het product en zorgt voor waardevolle artikelen of social media content die de doelgroep aanspreekt.

Omdat de vergoedingen zo hoog liggen kun je overwegen om te gaan adverteren. Let er wel op dat je weet wat je doet. Adverteren kan namelijk ook heel kostbaar zijn. Lees de voorwaarden van de verkoper goed door om te kijken of de door jou bedachte manier van promoten is toegestaan.

Vergelijkbare berichten